Kinderen: mensen die te gevoelig zijn om op school gepest te worden

Intimidatie beperkt zich niet tot volwassenen. Kinderen lijden ook vandaag. De Amerikaanse Keaton Jones is een voorbeeld. Hij werd op school gepest. Spot en beledigingen heeft Keaton Jones op school opgelopen.  In een video, geplaatst door zijn moeder, vertelt hij zijn beproeving op school.

“Ze lachten om mijn neus. Ze zeiden dat ik lelijk was. Ik had geen vrienden,” Het is het betraande gezicht van Keaton Jones dat vertelt over de intimidatie die hij dagelijks op school ervaart. In deze video zien we de jonge Amerikaan uit Knoxville, Tennessee, bang zijn om te eten in de schoolkantine waar andere studenten melk over hem heen gieten, ham in zijn kleren laten glijden. of brood naar hem gooien.

Die vrijdag was het te veel, zijn moeder moest hem komen halen. In deze aangrijpende video lijkt de jonge Keaton geïrriteerd door de spot van zijn vermeende kameraden. Hij probeert betekenis te vinden en deze meedogenloosheid te begrijpen. "Gewoon uit nieuwsgierigheid, waarom intimideren ze zich? Wat is het doel? Willen ze graag onschuldige mensen en vinden ze een manier om gemeen tegen hen te zijn? Het klopt niet,” zegt hij. Zijn stem trilt. Het ene moment choqueerde Keaton, die concludeerde ‘dat het ooit beter zal worden’, zijn moeder toestaat om te filmen, met als doel bewustwording creëren over pesten.

Het doel van dit artikel is alle vormen van pesten af te keuren, of het nu op school, in het openbaar vervoer of ergens anders is. Ter ondersteuning van Keaton noemen we hem onze superheld.
TB

Reacties