The Incredibles 2


Zomer 2018, 14 jaar na de eerste film van 'The Incredibles', komt Incredibles 2 in de zalen. Veel over het verhaal willen de makers nog niet kwijt. Toch toont de teaser een tipje van de sluier. Op her einde van de vorige film kwam aan het licht welke superkrachten baby Jack-Jack bezat en deze film zou weleens helemaal in het teken kunnen staan van deze vrolijke baby. Welke eerdere en nieuwe personages hun opwachting maken, weten we ook nog niet.
V.l.n.r.: Helen Parr (Elastigirl), Bob Parr (Mr. Incredible), baby Jack-Jack, Violet Parr. Onder: Dash Parr

De Pixar/Disney-film The Incredibles kwam uit in 2004 en gaat over een superheldenfamilie in een stad waar superhelden zich 'normaal' moeten gedragen en in geen geval gebruik mogen maken van hun superkrachten. In de familie Parr, bestaande uit Bob "Mr Incredible" Parr, Helen "Elastigirl" Parr, baby Jack-Jack, Violet Parr en Dash Parr, beschikken alle leden over superkrachten. Allemaal, behalve ééntje. Baby Jack-Jack was de enige in z'n gezin die geen speciale superkrachten had. Tot het einde van de vorige film. Van laserstralen schieten met z'n ogen tot zichzelf in brand steken, de kleine Jack-Jack kan het allemaal. Dat belooft!

Hieronder nog een extra filmpje van de vorige film! Terwijl de familie Parr avonturen beleeft, beleeft de babysitter avonturen met baby Jack-Jack. Hij vindt in het meisje een leuk speelkameraadje...


VT

Reacties